Dag 5 - Marathoncyckling och hantverksmarknad


Den här dagen har varit riktigt kul! Marcela och Julio har som en liten vana av att ge sig ut och springa just på söndagar, något som jag blev glatt överraskad av, skitkul med joggingsällskap ju :) Men eftersom jag inte har några bra springskor med mig och inte hunnit köpa några än så satte jag på mig conversen och lånade Marcelas cyckel istället. Vi skulle tydligen jogga/cyckla borta vid "el cerro" (berget) som jag var vid häromdagen. Låter bra tänkte jag. Men det jag inte hade fattat var att vi verkligen skulle ta oss HELA VÄGEN UPP till Virgenstatyn på toppen! Jag är glad att jag hade cyckel och inte sprang kan jag säga! Det var liksom som ett marathon fullt med folk som ger sig ut på sin "söndagsmotion". En salig blandning av tävlingscycklister, motionärer och turister kan man säga. En del i full mundering andra i högklackat, haha, jag ljuger inte! Dessutom var det ju närmare 30 grader varmt och det blev ju inte svalare ju högre upp man kom direkt...^^ Sammanlagt tog den här lilla utflykten ungefär 3.5 timmar. Jag repeterar: Jag är glad att jag hade cyckel! ;) 
Men fasen vilken utmaning.. Jag känner mig taggad på att köpa ett par zapatillas för att kunna jogga dit upp jag med! 

När vi kom hem blev det en välbehövd dusch och sen lunch på det. Ravioli! (Yes mor och far, jag äter pasta...) Eter att ha chillat ett tag åktevi på en tur med bilen för att leta upp skolan som jag ska till i morrn, så nu har jag fått tydliga instruktioner exakt på hur jag ska åka och gå. Från tunnelbanan till skolan. Det är inte alls svårt men är det nån som har lätt för att tappa bort sig så är det ju jag...^^
När vi hade hittat skolan åkte vi till en marknad med en massa hantverksstånd. Det fanns mycket djur också, allt från påfåglar till marsvin och undulater. Det var som att vara på en liten antik gård med en massa små stigar mellan låga hus, helt annorlunda än skyskraporna i mitten av stan. Vi strosade runt nån timme och sen gav vi oss av mot el mall där vi plockade upp lite turistbroschyrer och en karta till mig. Är man supersueca så är man! ;)









BTW!!!!! Tro det eller ej men helt plötsligt har min dator hoppat igång!! Den har inte velat stänga av sig utan varit helt svart i ett dygn nu. Jag har växlat mellan vanligt läga och viloläge utan att det har hänt något. Sen nu alldeles nyss när jag testade för typ furtioelfte gången så hoppade den igång! Hoppas den håller sig kry nu!

Enjoy;)

H


Kommentarer
Postat av: Mamzi

Vilka härliga bilder! Jag blir avis...

Kul med jogginsällskap!

Å jag håller tummarna ang datorn...! Du kanske ska ändra inställningarna och stänga av viloläget om det är det som spökar...

2011-02-07 @ 09:12:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0