Dramatisk avslutningsmiddag...

Lördagskvällen var ganska dramatisk…

Den började hur bra som helst! Vi kom tillbaks från skidåkningen i Colorado runt 8-tiden och vid 9 skulle vi vara på plats på en restaurang inne i centrum där vi hade bokat bord. Ett litet avskedsparty för mig…

I alla fall. In i duschen, torka håret, fixa sminket, ja ni vet! Men vi var snabba och kom fram strax efter 9 J Vi är ju trots allt i Chile ;) Utanför restaurangen, som heter Los Buenos Muchachos och är en välkänd restaurang i Santiago, mötte vi upp resten av gänget, dvs Marcelas släktingar som också skulle med J Vi kom in i restaurangen som var ENORM, satte oss vid vårat bord på andra våningen vid räcket. Los Buenos Muchachos är en restaurang med plats för jag vet inte hur många människor för de har nämligen som en krogshow där på kvällarna. Ni vet sådär med dans och sång och en massa uppträdanden. Mestadels är det stora sällskap som kommer dit för att fira, typ möhippor och 50-årsfester. Och en och annan avskedsmiddag förstås ;)

Efter en stund var alla på plats, vi beställde in 3 st paradillas, det är som bordsgrillar de kommer in med och ställer mitt på bordet och ovanpå är det fullt med kött av olika slag som man delar på. Till det kan man välja olika slags tillbehör, vi hade sallad och pommes =) Det var hur mysigt som helst och stämningen var på topp! Showen drog igång, det visades traditionella danser och det spelades hög latinamerikansk musik!

Men så plötsligt, så ser jag hur Marcela, som sitter mitt emot mig, sitter och pratar med sin pappa som hon har på sin vänstra sida och som inte alls verkar må särskilt bra. Han blir alldeles blek i ansiktet, lutar sig framåt och sen åt sidan och ser nästan ut att tappa medvetandet. Han gjorde miner som att han hade ont och jag lovar er att jag var typ helt säker på att han fått en hjärtinfarkt eller nått. På bara några sekunder förvandlades den mysiga stämningen till något helt panikslaget! Alla började skrika efter läkare, borde drogs undan folk kom springandes, och ja det var ett helt kaos! Marcelas pappa, tata, såg fortfarande ut som att han skulle svimma eller som att något annat var väldigt väldigt fel och efter bara några minuter var ambulansen på plats. Tata började så småningom känna sig bättre och hjälptes ner till ambulansen som stod utanför restaurangen och väntade. Vi andra fick vänta i en salong under tiden han undersöktes i bilen..

Det visade sig att det inte var något med hjärtat men de ville i alla fall skicka honom till kliniken för att göra vidare undersökningar. Senare på natten fick vi höra att det tack lov inte heller var något i hjärnan men att han skulle få stanna kvar för vidare undersökningar. Tisdag morgon fick han komma hem igen och då hade de fortfarande inte hittat något fel :/ Vilket i och för sig kanske är skönt,,, men samtidigt är det ju något som inte stämmer.

Jag är i alla fall väldigt glad och tacksam över att han mår bättre nu och att det inte var något allvarligt med varken hjärtat eller hjärnan J Det var ju lite snopet att det hände under den där showmiddagen men det gör faktiskt detsamma! Vi hade en mysig liten avskedssamling på söndagskvällen hemma hos Marcela och Julio istället, alla var samlade och det var minst lika trevligt som kvällen innan <3 Det viktigaste är ju trots allt att alla mår bra… <3

Enjoy;)

HKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0