Termas!


Sista utflykten vi gjore i San Pedro de Atacama var till las termas, varma källor som man kan bada i! Halv 10 på förmiddagen åkte vi i en van tillsammans med några andra från hotellet och ungefär 40 min senare var vi framme. Vägen var densamma som mot Los geycer, fast inte lika långt :)

Väl framme fick vi åka ner på en liiiiiiiten, smal, knögglig väg, med 90 graders STUP på ena sidan (fick lite svindel faktiskt...) med vanen. Väl nere i dalen där vattnet flödar fanns de ganska mycket växtlighet i form av vass och gräd, det var väldigt vackert :) Man kan säga att det var som ett långt vattenfall/en bäck som flödade och vid ett par ställen var det utplanat och där blev det som små minisjöar, jättesvårt att förklara men det var i alla fall hur vackert som helst! Det blåste som tusan men vattnet var varmt och gosigt, inte jacuzzi men ljummet åtminstone :)

Efter att ha badat ett tag blev det lite snacks som hotellet hade med sig och sen åkte vi hemåt igen :) Spenderade eftermiddagen i byn, åt lunch och shoppade lite presenter. Sen började den lååååånga resan hem... :)

Enjoy;)

H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0