Dag 118 - Ännu än Söndag då man e lite seg i benen ;)


Heej!
Kvällen igår var toppeeeen!! Hade en riktig skaka rumpa kväll med Vale och hennes kusin på ett diskotek i Florida (en kommun här). Fick skjuts av Marcela och Julio hem till Vale och hennes familj där vi gjorde oss i ordning, åt "once" (kvällsfika) och sen gav oss iväg =)
Discoteket låg i närheten och Vales kusin Valeria (som förstås också kallas för Vale^^) hade bil så vi kom dit fort och smidigt =)
Började kvällen med en piscocola sen blev det daaaaans hela natten lång! Ville inte alls lämna dansgolvet för fler drinkar så det blev en nästan helnykter kväll tillägnad baile istället! SÅ kul!!!!!!!! Stortrivs ju här med all reggaeton! ♥
Kvällen avslutades relativt tidigt, vid 4, då vi tog bilen hem till Vale igen där vi somnade bums!



Hade riktigt bra flyt nu på förmiddagen! Pipe, Vales bror, skulle åka och jobba vid 11-tiden och eftersom han jobbar bortåt Las Condes där jag bor så kunde han droppa mig på vägen! Flortida ligger nämligen i andra änden av Santiago, så det hade tagit tid att ta sig hem kommunalt!

Nu väntar en söndagslunch hos Silvias och Julios föräldrar. Har förberett mig genom att äta en hyfsat snål frukost,,, vi lär ju rulla därifrån som vanligt...! ;)

Enjoy;)

H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0