Viña del mar....


Okej, till alla er som har sagt till mig att om man aker till Viña del mar sa ar det omojligt att inte bli foralskad i Chile.... NI HAR SA RATT!
Jag blev helt speachless nar vi igar kom korandes genom los cerros (typ bergen) med varsta utsikten over kusten, Valparaiso och Viña del mar, och sen slingrade oss ner for att kora in i centrum. Jag skulle beskriva det som Chiles Miami! En underbart vacker strand, en bred strandgata full med folk, marknader, sma gubbar som gar runt och skriker "PAN DE HUEVOOOOOO"!!
Marcela och Julio tog med mig pa en promenad langs strandgatan dar vi gick forbi hoga hotell och lagenhetsbyggnader, vi gick in i ett casino med typ 300 enarmade banditer och givetvis en massa restauranger och gatustand. Jag maste tillbaka dit!! Forhoppningsvis blir det till festival de viña!! :)

Anledningen till att vi var i Viña var att vi besokte Marcelas kusin som fyllde ar. Det arrangerades en asado (typ grillfest) pa sena eftermiddagen sen blev det stranden fram till kvallen :)



Hur manga har en san har utsikt?!






La playa :)




Pa kvallen :)



Ser ni den enorma baten bakom mig???




Marcela, jag och Julio! :)

Idag vet jag inte riktigt vad som hander,, ska forsoka leta upp skolan sa jag hittar dit i morrn annars blir det nog mest chill! :)

Tare lugnt!

Enjoy;)

H


Kommentarer
Postat av: Peter

duuude vad skönt det ser ut där nere! inte lite avis..

2011-02-06 @ 13:56:28
URL: http://artnr.blogspot.com
Postat av: Mamzi

Vilka härliga bilder! Klart di ska tillbaka dit, du måste väl sola o bada lite... :-)

Kram//Mamzi

2011-02-06 @ 16:38:33
URL: http://nightdreamers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0