Dag 170 - Min sista fredag i Chile


Jisses, det är ju sant!! Min absolut sista fredag i Chile,,, och i morrn min sista lördag!!

Gårdagen blev inte som vi hade tänkt oss.. När vi kom fram till tivolit, Fantasilandia, vid 3 tiden så hade de stängt biljettluckorna och släppte inte in mer folk eftersom det var fullt! Snopet, inte sant?! Jag som var så himla taggad på att åka bergochdahlbana... Vi ska i alla fall göra ett nytt försök på tisdag, men då får vi nog åka dit lite tidigare :)

Istället strosade vi runt lite i stan, tog en kaffe och sen åkte vi hemåt Vale där vi softade lite innan det blev middag och sen utgång:) Jisses vad kul jag hade igår! Drack sådär precis laaaaagom mycket rom så jag höll mig sådär laaaagom småglad och pigg hela kvällen. Vi dansade på som tusan fram till strax efter 4 i morse då de tände lamporna och slängde ut oss hahaha. Sen blev det en tur förbi McDonald's drivethrough, och nej jag köpte inget. Jag har aldrig begripit varför folk jämt ska till McDonalds när man kan åka hem och sova, hahaha! Men men, det är ganska kul ändå ;) Jag kan ju säga såhär, att de som jobbar i McDriven nattetid får nog se en hel del kul... Hahahaha.

Vaknade strax före 12 idag. Då blev det frukost och till att klä på sig och sen tagga hemåt Marcela och Julio. Nu sitter jag på Starbucks och chattar med Mami♥ Träningsväskan är med, tänkte nämligen dra till gymmet på direkten och svettas lite. Jag tycker det är så skönt.. Där slappnar jag av =)

Juste. Vet inte om jag kommer kunna logga in något mer ikväll och kanske inte i morrn heller, för då ska vi nämligen åka skidor och sen på kvällen samlas och ha ett litet avskedsparty =) Men annars försöker jag skriva på söndag!

Enjoy;)

H


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0